Vervolg Arbiter opleidingen

Gepubliceerd op 19 oktober 2023 om 19:05

Na een succesvol verlopen KNBB Arbiter 1 opleiding voor de Districten Nijmegen, Oss en Veluwezoom eerder dit jaar, willen wij nu doorpakken met een Arbiter 2 en misschien wel een Arbiter 3 opleiding.

Ben jij toe aan de volgende stap in je Arbiter carrière?
Ben je geïnteresseerd en ben je al in het bezit van je KNBB Arbiter 1 of Arbiter 2 batch? Meld je dan aan bij de coördinator van je district of rechtstreeks bij mij. Dit najaar willen wij starten met een KNBB Arbiter 2 en een KNBB Arbiter 3 opleiding. Voor beide opleidingen zoeken wij nog een paar kandidaten alvorens we de opleiding definitief van start kunnen laten gaan. 

De opleiding zal bestaan uit 6 dagdelen + een afsluitende examendag. Op dit moment zijn nadere details over data en de locatie nog niet bekend. Uiteraard zullen wij proberen om de locatie zoveel mogelijk centraal in te plannen zodat reistijden- en afstanden voor alle deelnemers binnen de perken blijven. De data zullen we in onderling overleg afstemmen. Mocht je meer willen weten over dit bericht of over Biljart Arbitrage in het algemeen, mag je altijd contact met mij opnemen.


Met vriendelijke groet,

 

Gert-Jan van de Ven

Secretaris Vriendenkring