Afsluiting seizoen met gezellige barbecue

Gepubliceerd op 4 juni 2023 om 19:21

Op zaterdag 3 juni werd het biljartseizoen afgesloten met een gezellige barbecue. Veel leden, al dan niet met hun partner, maakten van de gelegenheid gebruik om onder het genot van een hapje en een drankje bij te kletsen over het afgelopen seizoen en al vast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.
Omdat we de laatste maanden veel nieuwe leden konden verwelkomen kan het aantal teams waarschijnlijk worden uitgebreid van 14 naar 18.

Voorzitter Toon Kersten bracht allereerst twee leden in herinnering die het afgelopen seizoen zijn overleden, Henk van Haften en Bart de Leeuw.  

 

Daarna werd Theo van Dijk in de schijnwerpers gezet. Met een kleine onderbreking is Theo al vanaf 1970 lid van onze vereniging, dus was het nu tijd om hem te huldigen vanwege zijn 50-jarig jubileum.
Theo heeft altijd laten zien dat je plezier kunt beleven in de biljartsport en dat het niet uitmaakt op welk niveau je daarbij speelt. Er werden enkele leuke anekdotes aangehaald en daarna werden een fraaie oorkonde en bloemen uitgereikt aan de jubilaris.

Vervolgens was het Han van den Berg die een cadeaubon en bloemen in ontvangst mocht nemen. Han had begin dit jaar te kennen gegeven dat hij wilde stoppen met de coördinatie van de schoonmaakdiensten van ons Biljarthome. Han werd hartelijk bedankt voor het vele werk dat hij voor onze vereniging heeft verricht.